INTERVIU DAVTRAX – decembrie 2018

INTERVIU DAVTRAX – decembrie 2018

noiembrie 28, 2018 Noutăți

1. Pentru inceput, va rugam sa ne spuneti cateva cuvinte despre brandul pe care il reprezentati si ce fel de domenii targeteaza produsele pe care le propuneti pietei?

DAVTRAX este un brand relativ nou, dar echipa sa este formată din oameni care activează pe piața construcțiilor și a activităților conexe, precum și pe cea a organizărilor de evenimente și expoziții încă din anul 1995.
Produsele și serviciile pe care le oferim sunt inovative în Romania. Ele oferă sisteme de acces rapid, ecologic și de protecție a solului pentru domenii foarte variate precum construcțiile, evenimentele outdoor, industria de petrol și gaze, de apărare, industria auto, energetică, silvicultură, agricultură, zootehnie etc.
Clienții noștri au posibilitatea să opteze fie pentru servicii complete de închiriere, fie pentru achiziția produselor de portofoliu, în funcție de necesitățile specifice.

2. De unde a venit ideea de a dezvolta DAVTRAX, un brand nou creat cu o identitate proprie?

Cea mai sensibilă piață este industria serviciilor. În această zonă primează atenția față de client în atingerea obiectivelor sale strategice. Prin urmare, succesul este obținut doar de acela care este cel mai atent, inovativ, previzibil, hotărât și motivat.

DAVTRAX este un brand creat pentru o piață nouă, educată și responsabilă. Pornind de la evenimentele outdoor, am observat lipsa pe piața din Romania a unor soluții viabile și eficiente pentru acces în zone dificile care să protejeze mediul înconjurator și care să ofere siguranță în exploatare. Ca urmare, sub brandul DAVTRAX am adunat mai multe soluții din diverse domenii care să răspundă tuturor cerințelor particulare ale proiectelor clienților nostri. De aceea, produsele și serviciile DAVTRAX sunt special concepute să ofere economie de timp și de costuri, susținand totodată o atitudine aliniată normelor europene. Indiferent de domeniu, avem o soluție rapidă, accesibilă și eficientă pentru orice proiect de acces temporar.

3. Cum a primit piata acest nou brand dezvoltat?  

Desigur, cu foarte mare interes. Ca în orice domeniu, au existat companii care au înțeles imediat avantajele folosirii soluțiilor DAVTRAX, altele care s-au convins treptat și altele pentru care necesitatea folosirii drumurilor temporare rămane un obiectiv de atins în viitorul apropiat.

Dar, așa cum am constatat, procesul de conștientizare și educare a pieței este un punct important pe lista deschizătorilor de drumuri din orice domeniu. Acesta este și unul dintre motivele pentru care oferim clienților noștri o gamă largă și din alte tipuri de produse, conexe celor din oferta de bază, precum: canale de cablu, poduri de cablu, garduri de siguranță, capace de canal, limitatoare de viteză, piese de calare pentru macarale și schele de construcții etc.

4. In prezentarea DAVTRAX spuneati ca produsele sunt destinate unui santier eficient. Care ar fi alte 3 puncte forte ale acestui produs?

În primul rand, produsele DAVTRAX destinate amenajărilor de căi temporare de acces au o durată de utilizare de pană la zece ani, putand suporta greutăți de zeci de tone (în funcție de tip) și putand fi utilizate la temperaturi între -30 si +60 grade! În al doilea rand, plăcile sunt extrem de ușor de folosit; ele putand fi transportate, montate, demontate și depozitate cu minim de efort dar cu maxim de eficiență.  Echipele noastre pot monta pană la 600mp de platforme de lucru într-o singură zi. Și, în al treilea dar nu în ultimul rand, sunt produse care protejează mediul, acesta fiind un aspect esențial atat în legislația existentă cat și în etica profesională.

Alte atuuri foarte importante sunt pachetele complete de servicii DAVTRAX care includ consultanța de proiect pentru alegerea soluției optime, pregătirea și instructajul personalului clientului, asistența la montare și demontare, servicii de transport și curățenie.

5. Chiar daca este un brand nou, in spatele conceptului DAVTRAX sta o echipa de oameni cu experienta in piata. Cum reusiti sa tineti unita aceasta echipa in contextul unei adevarate crize de forta de munca specializata in piata de profil?

Un business condus de catre o echipă cu performanțe excepționale și vastă experienta în vanzări și evenimente internaționale este o șansă pe care fiecare dintre noi o prețuiește la adevarata valoare. În plus, perspectiva de a crește într-un business de viitor care oferă partenerilor produse și soluții practice, fiabile și ecologice reprezintă o motivație extrem de puternică. Cu alte cuvinte, în spatele oricărui brand de succes, se află o viziune, o echipă tenace cu o motivație pe masură.

6. Din experienta cumulata, care s-a dovedit a fi cea mai eficienta metoda de promovare in piata constructiilor?

Pana în prezent, referințele clienților noștri au fost cel mai bun instrument de marketing. Aceasta se întamplă mai ales pentru produse și soluții de nișă, inovative, cum sunt drumurile temporare și platformele modulare de lucru.

Pe viitor, alături de presa scrisă, ne vom orienta cu siguranță și către mediul online.

7. Ce obiective v-ati setat pentru 2019 si cum planuiti sa le atingeti?

2019 aduce șansa de a oferi soluțiile de drumuri provizorii și acces temporar DAVTRAX, prin intermediul dvs și a mediului online în general, și celor care nu au avut pană acum posibilitatea de a se informa cu privire la eficiența lor. Noi vom fi prezenți, la fel ca și pană acum, în piața construcțiilor, agriculturii, a evenimentelor, a energiei dar și în alte domenii în care există deja interes precum apărare, energie eoliană, zootehnie etc, la aceleași standarde de calitate, cu aceeași promptitudine și cu aceeași orientare către nevoile personalizate ale clienților.

8. Unde vedeti dvs evolutia domeniului peste 10 ani de acum in colo?

În cei trei ani de activitate pe piața din Romania am avut multe experiențe plăcute în relația cu clienții noștri, dar și cazuri în care legislația, deși existentă, nu este respectată de către jucatorii din diverse domenii. Speram ca în viitor, grija pentru mediul înconjurător și siguranța personalului fiecărei companii să devină prioritare, iar în luarea oricărei decizii de achiziție calitatea serviciilor să fie cel puțin la fel de importantă ca și prețul.

Produsele și serviciile DAVTRAX se înscriu deja în această direcție.

9. Ce v-ati fi dorit sa va intrebam si nu s-a regasit in lista de mai sus?

Vă asigur că orice întrebare care nu se regăsește în acest scurt interviu are deja un raspuns pregătit pentru dvs și pentru toți viitorii noștri parteneri pe http://www.DAVTRAX.com. Vă mulțumim și vă așteptăm!

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe această pagină web, dorim să analizăm, prin intermediul cookie-urilor, modul în care dvs. utilizați pagina web. Pentru informații relevante privind cookie-urile și modul în care vă puteți, în orice moment, retrage consimțământul, vă rugăm consultați link-ul următor.

Sunt de acord