DAVTRAX la Electric Castle – Standarde occidentale la cel mai cool festival din Europa!

DAVTRAX la Electric Castle – Standarde occidentale la cel mai cool festival din Europa!

noiembrie 16, 2018 Noutăți

Cea de-a sasea editie a electrizantului festival a primit peste 300 de artisti si peste 210.000 de spectatori intr-un imens parc de distractii, organizat pe o suprafata de 30ha pe pajistea din fata castelului Banffy de langa Cluj. Placile DAVTRAX, alaturi de scena alimentata exclusiv cu energie solara si de mesajele pro-reciclare, au facut parte din masurile ecologice luate de organizatori pentru a proteja mediul. DAVTRAX a transformat drumurile de acces si utilizarea utilajelor sau echipamentelor dintr-o problema intr-o solutie sigura, eleganta si eficienta.

Cele 5 zile de eveniment, au propulsat Electric Castle in topul celor mai cool festivaluri din Europa organizat la cele mai inalte standarde occidentale. Solutiile DAVTRAX ii stau cu mandrie alaturi!

Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe această pagină web, dorim să analizăm, prin intermediul cookie-urilor, modul în care dvs. utilizați pagina web. Pentru informații relevante privind cookie-urile și modul în care vă puteți, în orice moment, retrage consimțământul, vă rugăm consultați link-ul următor.

Sunt de acord